Skip to content

OM OSS

Varför Time IN

Begreppet time out är idag lika väletablerat inom idrotten som i näringslivet, med innebörden att ta en taktisk paus för att samla tankarna. Lika viktigt som vi tror att det är att samla tankarna, lika bra vet vi att det kan vara att just idrotten och näringslivet utbyter idéer med varandra. Därav vår flirt med ”Time out”, men där vi istället skriver ”in” där ”i” står för idrott och ”n” för näringsliv: TIME IN – nätverket som samlar idrott och näringsliv under samma tak. 

Mer än bara träffar

Utöver tre fysiska träffar per år, kommer vi även att hålla nätverket igång mellan träffarna med hjälp av vårt digitala verktyg Arenan

Där kommer vi lägga upp filmer och uppdateringar från våra medlemmar och profiler. Det kan vara en statusuppdatering med uppladdning inför ett mästerskap, eller få analys och referat efter en match/tävling eller varför inte följa med någon av våra medlemmar i deras spännande arbete.

Det är även en plats där medlemmar kan fortsätta bygga relationer, följa upp saker man startade i diskussionen eller knyta nya kontakter man inte hann på plats.

Proffs för en dag

Varje träff startar med ett energifyllt idrottspass som sätts ihop och leds av en elitidrottare. Där man antingen får testa på en specifik gren, sport eller ett spännande fyspass, förstå taktiken och naturligtvis tävla på ett eller annat sätt. Ofta ges möjlighet att testa en sport man inte kanske gjort tidigare, simning, boxning eller vad sägs om rullstolsbasket?

När man rör sig fysiskt händer en massa bra saker i kroppen som skapar förutsättningar för en så bra nätverksdag som möjligt. För den som inte har möjlighet att vara med kan ansluta efter morgonpasset.

Möten för nya insikter

Efter dusch och ombyte blir det frukost och mingel innan dagen fortsätter. Ofta får man lyssna till idrottaren som körde morgonpasset, både i det aktuella temat för dagen men så klart också hur denne ser på prestation och sin väg till framgång.

Från näringslivet finns alltid en eller flera intressanta profiler på scen som delar med sig av sina erfarenheter inom det aktuella temat. Vi kör också ihop idrott och näringsliv på scenen och diskuterar samma frågeställning från två olika perspektiv. Det brukar alltid bli intressant, kul och ögonöppnande.

En viktig del i nätverket är just att nätverka och dela erfarenheter, idéer och knyta nya affärskontakter. Därför ser vi till att det finns gott om tid och tillfällen för detta. Vi kommer ha ett flertal workshops under dagen utifrån vad som avhandlas på scenen, där man diskuterar med näringslivs- och idrottskollegor runt bordet.

Din inställning

DIN inställning är viktig. Det handlar om att ge och ta. Att vilja dela med sig av sina tankar, erfarenheter och resultat för att göra andra bättre. Att man är nyfiken att hitta andra vinklingar för sina egna utmaningar. Vi tillhandahåller en inspirerande nätverkscommunity, men det är Du som gör nätverket!

Pris

19000kr/år

Priset inkluderar att medlem får ta med en unik gäst till fysiska träffar